Diensten

IMS ICT richt zich met het leveren van full service ICT (one stop ICT shopping) op het MKB segment.
 
IMS ICT biedt MKB bedrijven mogelijkheden te groeien naar degelijk opgebouwde ICT infrastructuren. Het dienstenportfolio wordt ingevuld door consultancy, projecten, (ad-hoc) ondersteuning en beheer, interim activiteiten bij/voor haar relaties en softwaredevelopment.
 
De ICT Infrastructuur disciplines betreffen met name het Microsoft Windows platform zoals Windows Server 2008/2012 en 2016, Exchange 2010/2013/2016, SQL Server 2008 t/m 2017, Sharepoint 2010/2013 en Small Business Server 2011. Voor Clouddiensten maken we gebruik van oplossing van Azure. Virtualisatie doen wij op basis van VMWare technologie in samenspraak met backup van Veeam en Altaro. Voor implementaties wordt altijd een beroep gedaan op hardware en software producten die zich hebben bewezen betrouwbaar en flexibel te zijn waardoor een goede continuïteit kan worden geboden aan de klant.
 
Bij softwaredevelopment (.NET / Visual Studio 2017) zijn de werkprocessen het uitgangspunt om te kunnen bepalen waar een standaard of maatwerk oplossing van toepassing is. Dat doen we met overtuiging, daadkracht en een kritische blik om uiteindelijk die kwaliteit te kunnen bieden waar u als organisatie verder mee komt.
 
IMS ICT legt sterk de nadruk op een goede communicatie met de klant en waarbij duidelijk afgebakende mijlpalen en afspraken onderdeel zijn van een manier van werken.

Klik Voor gedetaileerde informatie over de diverse diciplines of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

ICT dienstverlening