VoIP

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit spraak over een datanetwerk, oftewel bellen via een (inter)net(werk)verbinding.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw huidige telefonie-omgeving in kaart te brengen en aan de hand daarvan een advies uit te brengen. Dit advies helpt u in de keuze die het beste bij u past en waar nodig kunnen wij u adviseren welke infrastuctuur u nodig heeft. De nieuwe technologieën bieden uw organisatie waarschijnlijk ook veel nieuwe opties. Vraag naar de mogelijkheden of nog beter: nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Met onze aanpak en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we ook u een aantrekkelijk voorstel kunnen doen.

Voordelen van VOIP
Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste gezien. Andere belangrijke voordelen zijn:

Capaciteit
Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden is nagenoeg onbeperkt (maar uiteraard wel afhankelijk van uw internetconnectie) Daarmee zal uw telecomomgeving nooit de beperkende factor zijn bij bedrijfsgroei.

Locatie onafhankelijk
U werkt (semi)permanent op een andere locatie? U gaat verhuizen? Met VoIP geen enkel probleem. Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP-bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger. Bijna letterlijk plug and play.

Eenvoudig aan te leggen
U hoeft geen aparte kabels meer te trekken voor een telefoonverbinding. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor telefonie.

Gemakkelijk overstappen 
IMS regelt de gehele transitie zodat u naadloos kunt instappen in de Voip wereld. Wij zorgen voor tijdige realisatie, kennisopbouw bij medewerkers door middel van instructie en overige randvoorwaarden.

Goedkoper bellen
In het algemeen liggen de beltarieven die wij hanteren ca. 25% lager dan tarieven bij KPN. De mobiele tarieven schelen zelfs bijna 35%.